Предоставляем услуги : - написание исков, представительство в судах в спорах по вопросам предоставления некачественных услуг ЖЕКами (ремонт подьездов, работа лифтов, протекание крыш, залитие, температурный режим и т.д.) , компенсация тарифов и другое. 0979302528 Олег
согласен! На шару бывает только шаровая молния! Уважаемые я ведь тоже кушать хочу (имею такую вредную привычку с детства)!
Як не робити - то мона жити. А як не жерти...то мона вмерти!!! Даю шаровою подсказку - в 99% для раскрутки ЖЕКа достаточно 2 документа - закон от 24.06.2004 г. N 1875-IV и договор с ЖЕКом (либо его отсутствие). По крайней мере мне этого хватало. Внимательно читайте и нагибайте.
Ну дык огласите список стоимости услуг, для народа =) Они же тоже кушать хотят, а то мало ли, вдруг там не по карману ........
Не беспокойтесь, народ я не обьем, все вполне доступно но стоимость уставналивается после изучения предмета спора и также зависит от спектра услуг, согласитесь одно дело просто написать жалобу или иск, а совсем другое - представительство в суде. Все вопросы решаем в ходе переговоров! А двух документов как говорили выше не всегда достаточно, поверьте из практики знаю.
Если дело дойдет до суда, то там уже скорее всего их не хватит. Хотя я умудрился и в суде выкрутиться с этими 2-мя документами и Теповодпосчат пролетел как фанера над парижем
Із власного досвіду. Від нахабства надавачів ЖК послуг потерпають і судді у тому числі. У середині 90-х років, коли ми ініціювали серію позовів проти "Сумиобленерго", ідею цих позовів підказали мені саме в суді судді. Тож, якщо ви маєте докази, навіть у не зовсім досконало оформленому позові судді будуть на вашій стороні. І не треба нікому платити.
Та якраз таки... Так прям і будуть.ЖДІТЬ!!! Ви дещо забули, шановний. Що таке КРЕП "Центральне" І ЖРЕП "Житлосервіс"? Це ЖЕКи, які безпосередньо керуються місцевою радою. Місцева рада є засновником цих організацій. І ви вірите в те, що суддя піде проти? Рука руку миє, щоб біла була. Але це ще не все. Я не буду стверджувати як ситуація складається зараз бо я не в курсі, але в минулому (це я знаю 100% во), коли у ЖЕКів справи доходили до суду, їх інтереси в судах представляла майже всім відома пані Єрьоміна. Після того як її з горем кой-як виштовхали на пенсію, вона влізла в міську раду і стала працювати там. І якось одна жіночка вирішила потягатись у суді з ЖРЕП ЖИТЛОСЕРВІС. І коли вона підняла питання стосовно договору з ЖЕКОМ (якого взагалі не було), то отримала від судді відповідь наступного характеру: "ЖЕК взагалі не повинен з вами укладати договір. Але гроші ви ЗОБОВ'ЯЗАНІ платити йому ОБОВ'ЯЗКОВО." І суддю ані трохи не смутило те, що її слова повністю суперечили закону, де сказано наступне: 2. Виконавець зобов'язаний: ...... 3) підготувати та укласти із споживачем договір на надання житлово-комунальних послуг з визначенням відповідальності за дотримання умов його виконання згідно з типовим договором; Так шо все це казочки. Аби дійсно так було, як ви кажете, всі ЖЕКИ вже б були банкрутами. І згадуючи свій суд з ТЕПЛОВОДПОСТАЧЕМ, я можу сказати що ваші слова в ньому не підтвердилися. Для того, щоб судді були на боці громадян, треба щоб вони побували в їхній шкурі. А їм ця шкура не світить. Пільги 100%-ві, та й майже всі живуть у власних хоромах, в яких встановлено автономне опалення і т.д і т.п. Тому їм по барабану що ми взимку мерзнемо, що криші не латані в будинках і лайно не прибране у дворі.
Ну, по-перше, не лише ці ЖЕКи під місцевою владою, а всі. По-друге, що вони таке знаю. І по судових розбірках у тому числі. З приводу суддів. Ну-у, ситуація міняється з часом. Судді міняються і, за моїми спостереженнями, далеко не на кращих. І взагалі судовий процес штука не проста. Успіх навіть в Європейському суді може залежати не від правоти позиції, а від вміння її подати, просто поведінки сторони у справі. Перша із настанов, яку я даю нашим відвідувачам: - Запам'ятайте, що суддя така ж сама людина, як і ми всі. Має свої симпатії, антипатії, ... Ваше завдання своєю розумною, культурною поведінкою перетягнути симпатію судді на свою сторону. Особливо у цивільному процесі, що відбувається на засадах змагальності сторін. Так, що узагальнення тут недоречні.
Не зовсім. Справа в тому, що решта ЖЕКІВ нашого міста мають приватну форму власності - ТОВ. Тому засоби впливу на них з боку міської ради дещо не такі, як на вищезгадані. А що стосується суддів, то вони повинні керуватись не симпатіями і антипатіями, а буквою закону. Навіть якщо їм моя бридка свиняча пика не сподобалась, але з точки зору закону ця пика права, то рішення судді повинне бути на стороні цієї пики, а не на іншій. Або навпаки-якщо моя пика не права то і рішення повинне бути інше. А в нас рішення як правило приймаються в залежості від симпатій-антипатій. А симпатії вимірюються розмірами гаманців, посадами тощо
Над одним із таких ТОВ і знаходиться наше Товариство. Так, що і про цю "форму" я знаю. Щодо суддів Ви, на жаль, багато в чому праві. Особливо сьогодні. А щодо "пики" - ми у цьому не унікальні. Пика грає свою роль і в Европі.
Это он, видимо, за себя говорил. А многие мерзнут, крыши в их домах текут и канализация по подъездах плавает. И никому до этого нет дела. Материалы списали, галочки поставили, наряд закрыли. Не согласны?
Многие проблемы идут из совка. Это что ЖЕКи придумали мягкую кровлю, которая текла, течет и будет течь. Что бы заменить кровлю целиком, а не делать "лоскутки", в многоквартирном доме необходимы десятки тысяч гривен. Откуда их взять? ЖЕК выкидывает тампоны в канализацию, ЖЕК придумал угловые квартиры в которых холодно зимой и окна из которых сквозит.
Я рассказывал. Я лично хожу в шертах. Даже сейчас. На данный момент у меня +23. Но я это не все. И не всем так повезло. Откуда? А вы возьмите общую квадратуру многоквартирного дома, умножьте её на тариф и получите месячную сумму, в которой будет не меньше 5 цифр.
берем средний дом - 5-ти этажка, 70 квартир. В среднем с квартиры платят за услуги ЖЕКу гривен 50 (однокомнатные платят меньше, трешки больше). Т.е. в месяц с дома получается начислено - 3,5т.грн. Минус должники-неплательщики, минус налоги, минус зарплата дворника, электрика, сантехника, налоги на зар.плату, административные расходы и т.п. Много остается на кап.ремонт дома?
Я не знаю как там у Вас, а у меня средняя пятиэтажка это 180 квартир. По крайней мере на желмасе практически все такие в моем районе. Чтобы не было лишних вопросов, вот Вам ответ на ваш вопрос министра Павла Качура (кому интересно, могу все интервью скинуть): — Если вы можете назвать 100 способов нецелевого использования средств, я могу назвать 103. Знаете, какое это искушение дать на дом одну сумму, а записать другую? Мне не хотелось бы говорить об этом. Это наш позор, именно поэтому мы хотим изменить систему. Уловили мысль, о чем министр говорил? Т.е. на уровне министерств знают какими способами можно отмывать бабки в коммунальном хозяйстве. И при этом не принимаются меры к устранению этих дырок. А почему? Да потому что это выгодно всем начиная от начальника ЖЕКа и заканчивая министром. Потому как по всей цепочке если пройтись, то с этих денег кормятся все, начальник ЖЕКа, мэр, губернатор и т.д. и т.п. Каждый отсчипывает свой кусочек и передает дальше. И вот еще цитата этого же министра из этого же интервью: "казна ЖЭКа напоминает ванну без пробки: чем больше ее наполняешь, тем больше воды утекает." Т.е. какие бы цены на коммуналку не были введены - ситуация все равно не изменится. Тырили, тырят и будут тырить. Только если цены поднять, то будут тырить больше. А крыши как текли, так и будут течь дальше.